Verfwinkel Helmond

Verfwinkel omgeving Helmond

Centraal gelegen in Valkenswaard vindt u de mooie verf- en behangwinkel H Geldens. Deze vakman heeft ruimschoots ervaring met zijn producten en weet dan ook precies waar de klant naar op zoek is. Daarom vindt u in deze verfwinkel in de omgeving van Helmond een breed aanbod in verf en behang. Iedereen kan hier slagen voor een muurdecoratie die past bij zijn of haar stijl en interieur.

Een bezoekje is zeker de moeite waard

Wellicht bent u op zoek naar een verfwinkel in Helmond of omstreken, maar een bezoekje aan H. Geldens in Valkenswaard is zeker de moeite waard en ook goed bereikbaar voor de omliggende plaatsen. Kwaliteit en vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merkt u aan de hoogwaardige verf die wij verkopen, van merken als:

  • Histor en HistorONE
  • Rambo
  • Wijzonol
  • Sigma
  • En nog veel meer

Verfwinkel HelmondWij adviseren u graag

Of u nu op zoek bent naar grondverf of hoogglans lak, u koopt het bij de verfwinkel in de omgeving Helmond. Tevens zijn de mogelijkheden wat betreft kleuren onbeperkt, wij kunnen iedere gewenste kleur voor u mengen! Bent u niet tevreden over de kleur, dan beginnen we gewoon opnieuw met mengen, net zolang totdat u tevreden bent. Natuurlijk kunnen wij u ook voorzien van advies wat betreft het aanbrengen van de verf, zodat u thuis met een gerust hart aan de slag kunt en het eindresultaat optimaal zal zijn. Geeft u de voorkeur aan behang? Kom dan eens onze behangboeken bekijken en laat u verrassen door de enorme keuze.

   Verfwinkel Valkenswaard     Verfwinkel Veldhoven     Contact