Verf Valkenswaard

Verf in Valkenswaard koopt u bij de specialist

Bent u op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor uw doe-het-zelf klusjes? Of wellicht bent u zelf een vakman en bent u op zoek naar kwalitatief goede verf in Valkenswaard. Iedereen kan terecht bij de mooie verfwinkel van H. Geldens aan de Kardinaal de Jongstraat. Met al jarenlange ervaring in verf en behang kunnen wij u uitstekend adviseren, zodat u exact weet hoe u de verf moet aanbrengen. Zo geniet u altijd van een optimaal eindresultaat. In onze verf- en behangwinkel vindt u alle bekende merken verf, zoals Histor, Sigma en Rambo. Sinds kort verkopen wij ook de verf van HistorONE, een exclusieve serie muurverf en lak van zeer professionele kwaliteit. Dit doet echter niet af aan het gebruikersgemak, want met wat advies kan iedereen thuis aan de slag met onze verf uit Valkenswaard.

Verf ValkenswaardWij luisteren naar uw persoonlijke wensen

Voor meer informatie over verschillende kwaliteiten en kleuren kunt u natuurlijk altijd bij de verfwinkel in Valkenswaard terecht. Hoe u de verf aanbrengt is natuurlijk zeer van invloed op het eindresultaat, maar wij vinden het ook belangrijk dat u een kleur vindt die past bij uw persoonlijke wensen. Daarom kunnen wij iedere gewenste kleur verf voor u mengen in Valkenswaard. Onze winkel is goed bereikbaar voor omliggende plaatsen en zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Wilt u meer weten over onze producten of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

Zeer ruim aanbod in behang

Bent u op zoek naar behang? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een zeer ruim aanbod in diverse stijlen en bijvoorbeeld met patronen. In onze winkel kunt u op uw gemak onze vele behangboeken doorbladeren. Ons behang is afkomstig van een aantal bekende leveranciers, zoals Noordwand, Eijfinger en Voca. Laat u verrassen door de mogelijkheden!

   Verfwinkel Valkenswaard     Verfwinkel Helmond     Contact